کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری

علاقمندان برای شرکت در کنگره تا 30 آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند.
دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، روزهای 25 و 26 بهمن ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار خواهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علاقمندان برای شرکت در کنگره تا 30 آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفکس 33687718 با پیش شماره 011 تماس بگیرند.

برخی از موضوعات این کنگره روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روشهای کاهش وبازیافت پسماندها، غذاهای فرا سودمند، کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی و امنیت و ایمنی مواد غذایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس