رویداد «طعم شب چله کرمانی» با موضوع خوراک سنتی و اصیل کرمان به مناسبت شب یلدا و با همکاری اتاق کرمان، برگزار میشود.
سیدمهدی طبیبزاده،رئیس اتاق کرمان در این باره گفت: ما به دنبال موضوع کلی برای رونق گردشگری کرمان هستیم که یکی از مصادیق آن بحث غذاست و رویداد «طعم شب چله کرمانی» طراحی شده تا کرمان بهعنوان پایگاه غذاهای خوشمزه، سنتی، اصیل و خاطرهانگیز معرفی و شناسانده شود.
رویداد «طعم شب چله کرمانی» بهعنوان یک رویداد خوراک و در ذیل رویداد راه ادویه با هدف بازآفرینی طعمهای اصیل کرمانی و همچنین جذب گردشگر برگزار خواهد شد و قرار است رستورانها، هتلها و بوم گردیهای شرکتکننده در این رویداد به مناسبت شب یلدا، دو غذا یا خوراک اصیل کرمانی را به منوی خود اضافه کنند و پس از بررسی عملکرد، برگزیدگان در نمایشگاه بینالمللی غذا شرکت میکنند.
برای مشاهده اخبار صنعت ومعدن روی لینک کلیک فرمایید . همچنین برای اطلاع از اخرین خبرهای صنایع غذایی ومواد اولیه