آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

تهران -رئیس سازمان شیلات ایران بر آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور تاکید کرد و گفت: غذا عامل قدرت بوده و در حوزه کشاورزی تمامی مسئولان باید توجه ویژه‌ای به این مقوله داشته و در کنار مردم به حفظ همبستگی مبادرت کنند.

به گزارش خوشه نیوز از وزارت جهاد کشاورزی، حمزه رستم‌پور در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران درباره اینکه نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: در شرایط جنگ ۱۲ روزه با اقدامات موثر مقام عالی وزارت هیچ کمبودی در کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به وجود نیامد و در حوزه شیلات و آبزی‌پروری نیز با توجه به عملکرد موفق شیلات در ستاد و استان‌ها با دستور ویژه وزیر جهادکشاورزی مقرر شد نشستی اختصاصی با حوزه مدیران ستادی و استانی تشکیل و فرصت ها و تهدیدهای موجود بررسی و برای آینده برنامه‌ریزی جامعی انجام شود.

رئیس سازمان شیلات با اعلام اینکه ترویج فرهنگ آبزی‌ مصرفی در شرایط بحرانی می‌تواند نقش ارزنده را ایفا کند، اظهارداشت: ضرورت دارد تولید محصولات فرآوری شده افزایش یافته و فرهنگ مصرف آن در بین مردم با شتاب بیشتری ترویج شود.

رستم‌پور توجه به طرح‌ های پرورش ماهی در دریا (قفس)، تعامل هر چه بیشتر مدیران ستادی با مدیران استانی، آموزش نیروهای جدید، پیگیری طرح‌ های نیمه‌تمام حوزه بنادر توجه به تحقیقات و ترویج طرح‌های شیلاتی و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها را در این جلسه مورد تاکید قرار داد.

برای مشاهده اخبار صنعت ومعدن روی لینک کلیک فرمایید . همچنین برای اطلاع از اخرین خبرهای صنایع غذایی ومواد اولیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است