وزیر جهاد کشاورزان از کمبود انرژی متضرر شدند

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به شرایط خاص کشور در زمینه کمبود و ناترازی انرژی، بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد و اظهار داشت: بخش کشاورزی بیشترین آسیب را از کمبود انرژی متحمل می‌شود، زیرا فرآیند تولید در این بخش به دلیل وابستگی به منابع انرژی نمی‌تواند متوقف شود.

خوشه-غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، مدیریت مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف را ضروری دانست و بر فرهنگ‌سازی و همراهی مردم برای مقابله با چالش‌های انرژی تأکید کرد.

او همچنین بیان کرد که سنددار شدن اراضی کشاورزی مزایای زیادی دارد، از جمله تثبیت مالکیت، حفظ کاربری اراضی و جلوگیری از خرد شدن آنها. وزیر کشاورزی از اهمیت حفظ منابع طبیعی و آب و خاک به عنوان سرمایه‌های ملی صحبت کرد و خواستار نهادینه شدن فرهنگ مراقبت از این منابع شد.

در این نشست، مسئولان استانی گزارش‌هایی درباره وضعیت کشاورزی خراسان شمالی ارائه کردند. این استان به‌ویژه در زمینه رفع تداخلات عملکرد خوبی داشته و زمینه‌های توسعه و تحول در بخش کشاورزی آن وجود دارد. وزیر کشاورزی تأکید کرد که باید از ظرفیت تشکل‌های مردمی و مشارکت کشاورزان برای حفظ و توسعه کشاورزی استفاده کرد و از مردم به‌عنوان صاحبان واقعی کشور برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است