اختصاص ۲۵۰ همت منابع حاصل از فروش اوراق به طرح‌های عمرانی

به گزارش خوشه نیوز رییس سازمان برنامه و بودجه کشور از تخصیص ۲۵۰ همت اوراق مالی برای تامین مالی طرح‌های عمرانی در سال جاری خبر داد.داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در یکصد و سی و پنجمین جلسه نهاد تعامل با حضور اعضای شورای عالی فنی و اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور، گفت: پس از تشکیل یکصد و سی و چهارمین جلسه نهاد تعامل در مهرماه سال گذشته و تصمیم‌هایی که ناظر به تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای بررسی و رسیدگی به مسائل شرکت‌های مشاور و پیمانکار گرفته شد، پنج کارگروه تشکیل شد که با برگزاری جلسات منظم و تخصصی، به جمع‌بندی‌های خوبی رسیدند.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به رشد هشت درصدی، باید موانع پیش روی شرکت‌های مشاور و پیمانکار به‌ویژه در حوزه تأمین مالی را برداریم، افزود: گزارش‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که رشد سرمایه‌گذاری و تشکیل سرمایه در سه سال گذشته، رشد قابل قبولی داشته و به صورت متوسط، هر سال شاهد رشد بالای ۴ درصد در بخش‌های ساختمان و صنعت بوده‌ایم.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: به نظر می‌رسد مسئله تأمین مالی در حوزه ساخت، همچنان مهم‌ترین مسئله این حوزه است و قانون تأمین مالی که اخیراً به تصویب مجلس رسید، فرصت‌های خوبی را مهیا کرده و امیدواریم دولت و مجلس بتوانند بستر خوبی را برای ایفای نقش مؤثرتر پیمانکاران و مشاوران فراهم کنند.

استفاده از ظرفیت و مشارکت بخش خصوصی در تدوین آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های

منظور با اشاره به ابلاغ قانون برنامه هفتم طی روزهای گذشته، این برنامه را ناظر به حل مسائل کشور دانست و گفت: برای اجرای احکام قانون برنامه هفتم، نیاز به تدوین آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هایی هست که سازمان برنامه و بودجه کشور در تدوین این اسناد مورد نیاز، از ظرفیت و مشارکت بخش خصوصی استفاده می‌کند.

وی بیان کرد: با توجه به تکلیف قانون برنامه هفتم در خصوص تدوین سند نظام فنی اجرایی یکپارچه کشور تا ۶ ماه آینده، کمیته مشترکی میان سازمان برنامه و بودجه کشور و شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور تشکیل می‌شود تا این سند در اسرع وقت، آماده و ابلاغ شود.

ضرورت تعیین مرجع مشخص در دولت برای حمایت از صادرات خدمات فنی و مهندسی

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بر ضرورت ساماندهی موضوع صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور تأکید کرد و گفت: با وجود شرکت‌های توانمند بخش خصوصی که عملکرد خوبی در صادرات خدمات فنی و مهندسی داشته و دارند، لازم است مرجع و متولی مشخصی در دولت برای این موضوع تعیین شود.

وی با بیان اینکه پیوستن جمهوری اسلامی ایران به پیمان‌های بین‌المللی از قبیل بریکس و شانگهای، فرصت‌های خوبی را برای فعالیت شرکت‌های ایرانی در سطح منطقه و جهان فراهم می‌کند، گفت: باید همه ظرفیت‌های کشور را برای بهره‌مندی از این فرصت ممتاز به کار بگیریم.

منظور افزود: همه کشورهایی که شرکت‌های مهندسی آنها توانسته‌اند در صادرات خدمات فنی و مهندسی به رتبه‌های بالایی دست یابند، به پشتوانه مشوق‌ها و تضمین‌های بانکی و اعتباری دولت‌های آنها بوده است. نهادهای پشتیبان دولتی در کشورمان باید بتوانند در ضمانت صادرات، ارائه تسهیلات مشوق صادرات و موارد مشابه، نقش فعال‌تری را در حمایت از شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی و مهندسی ایفا کنند.

اخبار صنعتی

اخبار اقتصادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است