ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران آغاز به‌کار کرد

تهران- ایرنا- ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران از روز (دوشنبه، هشتم بهمن) با مشارکت ۴۴ شرکت داخلی و خارجی به مدت ‌پنج روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب آغاز به کار کرد. 

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، این نمایشگاه خودرویی با حضور بیش از ۴۰ شرکت خودروسازی و صنایع وابسته به آن، میزبان ۳۲ شرکت داخلی و ۱۲ شرکت خارجی از کشورهایی همچون چین، کره جنوبی، فرانسه، آلمان و برخی دیگر کشورهای اروپایی برپا شده است.

در این نمایشگاه، آخرین دستاوردها و نوآوری ها در حوزه صنعت خودرو در مساحت تقریبی ۲۰ هزار متر مربع به نمایش در آمده است.

در این نمایشگاه خودرویی شرکت های واردکننده خودرو و مونتاژکاران حضور فعالی دارند و رونمایی از خودروهای وارداتی و مونتاژی نیز از جلوه های دیگر این نمایشگاه است.

در ششمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران، انواع مدل ها، برندهای خودرو و خودروهای کشنده و سنگین به نمایش درآمده است.

در حاشیه این نمایشگاه نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان و فعالان صنعت خودرو برگزار خواهد شد.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم مردم آزاد است.

برای مشاهده اخبار صنعت ومعدن روی لینک کلیک فرمایید . همچنین برای اطلاع از اخرین خبرهای صنایع غذایی ومواد اولیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است