چای ایرانی

برداشت برگ سبز چای در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام می‌رسد. بر اساس آخرین آمار، ۵۵ هزار چایکار استان‌های گیلان و مازندران، در باغ‌هایی به وسعت ۲۵ هزار هکتار چای برداشت می‌کنند.

برای مشاهده اخبار صنعت ومعدن روی لینک کلیک فرمایید . همچنین برای اطلاع از اخرین خبرهای صنایع غذایی ومواد اولیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است