برای اولین بار در ایران، کشت گندم با استفاده از روش “آب پلاسمایی”

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو اعلام کرد: “از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا آغاز می‌شود.” آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد.

به نقل از خوشه نیوز عماد احمدوند؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو در صفحه شخصی خود اعلام کرد: “با اعلام آمادگی دانشگاه بوعلی‌سینا، ان‌شاءالله از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع این دانشگاه آغاز می‌شود.

آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد اما تاکنون در کشورمان در مقیاس بزرگ مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

به گزارش بازار، آب در کشاورزی یکی از مهم‌ترین عوامل برای تولید و افزایش بهره‌وری بوده و استفاده از آب پلاسمایی یکی از راهکارهای نوین برای افزایش این بهره‌وری است. پلاسما حالتی از ماده است که از گاز شبه خنثی از ذرات باردار و خنثی تشکیل‌ شده است.

آب فعال‌ شده با پلاسما با ایجاد اکسیداسیون و دیگر تغییرات شیمیایی در آب می‌تواند علاوه بر خواص ضدعفونی، محرک رشد گیاه باشد؛ این فناوری پاک می‌تواند به بهره‌وری راندمان محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات منجر شود.

علاوه بر این، آب پلاسمایی در ضدعفونی و نگهداری محصولات غذایی اثربخش بوده است که می‌تواند به عمر طولانی‌تر محصولات و کاهش ضایعات غذایی منجر شود.

اخبار صنعتی

اخبار کشاورزی


منتشر شده

در

,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق شبکه خبری خوشه نیوز محفوظ است