مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت:با گذشت سه سال از اعلام خرید هر کیلو شیرخام به نرخ مصوب هزار و ۴۴۰ تومان، این نرخ عملیاتی نشده است.
علیرضا عزیزاللهی مدیرعامل اتحادیه دامداران در گفتگو ، با اشاره به آخرین وضعیت خرید توافقی شیرخام اظهار کرد: با توجه به بهبود نرخ شیرخام و نبود تفاوت میان قیمت خرید توافقی و بازار، تقاضای زیادی برای تحویل شیرخام توسط دامدار به سازمان تعاون روستایی وجود ندارد.

وی افزود: درماه های اخیر، نرخ خرید شیرخام در بازار به حدی پایین بود که سازمان تعاون روستایی جهت تعدیل قیمت، اقدام به خرید روزانه هزارتن شیر از استان های مختلف می‌کرد.

عزیزاللهی با اشاره به اینکه پروژه خرید توافقی شیرخام تا سال آینده ادامه خواهد داشت،گفت: براین اساس باید منتظر ماند و دید که ستاد تنظیم بازار برای قیمت محصولات لبنی و نرخ شیرخام چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد تا برحسب آن آیین نامه خرید اصلاح شود.

وی با انتقاد از اجرایی نکردن خرید شیرخام از دامداران به نرخ مصوب، بیان کرد: سه سال از اعلام خرید هر کیلو شیرخام به نرخ مصوب هزار و ۴۴۰ تومان گذشته است، اما تاکنون این نرخ عملیاتی نشده و دامدار به حق قانونی خود نرسیده است.

مدیرعامل اتحادیه دامداران نرخ خرید هر کیلو شیر خام از دامدار در مناطق مختلف هزار تا هزار و ۳۳۰ تومان اعلام کرد.

وی در خاتمه تصریح کرد: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو شیرخام در یک واحد گاوداری صنعتی بالای هزار و ۵۰۰ تومان است.

منبع خبر: خبرگزاری ایلنا
برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد