فراخوان دریافت مقالات علمی درجشنواره صنایع غذایی اسفند ۹۸

به اطلاع کلیه علاقمندان می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران برگزار کننده دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران – جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده- R&Dهای برتر صنعت غذا  و همچنین دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی  در تاریخ ۵ اسفند ماه سال جاری خواهد بود .

لذا از علاقمندان به ارائه مقالات علمی درخواست می‌شود نسبت به تهیه و آماده سازی چکیده و اصل مقالات با محورهای ذیل  اقدام نموده و از طریق سایت www.ifstajashnvareh.ir  نسبت به ارسال مقالات به دبیرخانه علمی همایش تا حداکثر تاریخ ۱۰/۱۰/۹۸  اقدام نمایند .لازم به توضیح است از آنجائیکه سیاست دبیرخانه علمی همایش حمایت از برگزاری یک نشست کاملا علمی و تخصصی می باشد لذا هزینه ای در خصوص مقالات پذیرفته شده از نویسنده مقاله دریافت نمی شود  و لیکن تنها مقالاتی که دارای سطح علمی بالایی هستند مورد پذیرش قرار می گیرند . امید است با یاری خداوند متعال و ارسال آثار ارزشمند امکان برگزاری مراسم با شکوه مهیا گردد.

دومین همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی

محورهای همایش :

۱- تراریختگی

۲- روغن های دورریز

۳- روغن های استخراج شده خیابانی

۴- روغن پالم

۵- آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای

۶- روغن ها و چربی های حیوانی سنتی

۷- تقلبات

۸- فرآیندهای تولید جدید

۹- غنی سازی

۱۰- زمان ماندگاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس