عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه چهل و یکمین جلسه ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که سهشنبه شب در وزارت کشور برگزار شد، گفت: این نشست به ارائه گزارشها و جمع بندی عملکرد همکاران رسانهای در کارگروه اطلاعرسانی و تبلیغات در خصوص موضوع طرح مدیریت سوخت اختصاص یافت. این کارگروه با مسئولیت صدا و سیما تشکیل شده بود تا نسبت به اطلاعرسانی، آگاهیرسانی و تبلیغات در این زمینه اقدام کند.
وزیر کشور با مرور دیگر باره روند منجر به طرح مدیریت سوخت، تصریح کرد: مقرر بود در دی ماه سال ۹۶ طرح مدیریت مصرف سوخت که در سه سال قبل از آن قرار بود اجرایی شود و نشده بود، اجرا شود، لکن باز هم به دلایلی اجرای آن در آن سال نیز به تعویق افتاد؛ اما به هرحال از همان زمان، تمامی دستگاههای دخیل در اجرای طرح، پیوست داشته و آمادگی لازم را در این زمینه داشتند.
وی افزود: در این جلسه همه دستگاهها، گزارشهای خود را به صورت مکتوب ارائه و توضیحاتی نیز مطرح کردند که بحمدلله اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده و از همه تشکر میکنم.
رحمانی فضلی گفت: برخی اوقات نقل قولها یا صحبتهایی درباره عدم پیش بینی اقناعسازی مطرح میشود، در حالی که چنین نیست؛ چرا که پیش بینی شده بود و همه بخشهای مرتبط نیز در این موضوع زحمت کشیدند، ولی به هر حال در هر موضوعی به خصوص در مورد موضوعات مهمی از این دست، علیرغم مدلها و روشهای مختلف باید متناسب با برنامهریزی کار کرد.
وزیر کشور با بیان اینکه در این جلسه ستاد همچنین به موضوع تنظیم بازار اشاره شد، اظهار کرد: در این نشست تاکید شد افزایش قیمتها بیش از این محقق نشود و همین میزان افزایش هم با وارد کردن کالاهای ذخیرهای به بازار کنترل شود تا مردم در این شرایط با افزایشهای افسار گسیخته مواجه نشوند.
وی اضافه کرد: زمانی که قیمت بنزین افزایش مییابد، یک مقدار افزایش قیمتها طبیعی است. وقتی بنزین ۱۵۰۰ تومان شده طبیعی است که بر برخی مسائل تاثیر میگذارد، اما این میزان تأثیر، کارشناسی شده و معلوم است، اما اگر کسانی فراتر از این بخواهند سودجویی کنند، انصافا بی توجهی به افکار عمومی و مردم است.