علاقمندان برای شرکت در کنگره تا ۳۰ آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند.
دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار خواهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علاقمندان برای شرکت در کنگره تا ۳۰ آذر فرصت دارند مقاله خود را به سایت همایش ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفکس ۳۳۶۸۷۷۱۸ با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

برخی از موضوعات این کنگره روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، روشهای کاهش وبازیافت پسماندها، غذاهای فرا سودمند، کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی و امنیت و ایمنی مواد غذایی است.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد