یک گروه دو نفره تحقیقاتی و مخترع در انگلیس پس از انجام تحقیقات و آزمایشات مختلف متوجه شدند که با استفاده از بازیافت پلاستیک، کاغذ و شیشههای خرد شده میتوان بستههای لانه زنبوری را طراحی و تولید کرد که این بستهها همگی نه تنها دوستدار محیطزیست هستند، بلکه میتوانند مدت زمان نگهداری مواد غذایی را تا بیش از ۳۵ درصد افزایش دهند. این محققان انگلیسی ترکیبی از اسفنج حرارت دیده با نوعی پلی اورتان سبک صنعتی را بهصورت یک ورقه بیرنگ و منعطف درآوردند و در نهایت با ماده بهدست آمده از بازیافت پلاستیک و کاغذ ترکیب کردند. سپس از این نوع ترکیب، قالبهای بستهبندی به شکل لانه زنبور تولید کردند که این قالبها می توانند هرگونه مواد غذایی و نوشیدنی را چه به صورت گرم و چه بهصورت سرد بستهبندی کنند. این بستهبندی دوستدار محیطزیست بهگونهای طراحی شده که میتواند موادغذایی را بیشتر از حد معمول در محیط خارج از یخچال و فریزر نگهداری کند. بنابراین برای حمل موادغذایی در مسافتهای طولانی با استفاده از این بستههای لانه زنبوری، هیچ گونه مشکلی برای سلامت محصولات بهوجود نمیآید و هزینههای حمل موادغذایی با استفاده از یخچالهای مجهز نیز به میزان چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد. این بستههای لانه زنبوری بسیار سبک و منعطف هستند و به هر اندازه و شکلی بهراحتی در میآیند. از اینرو وزن آنها هیچ بار اضافهای را به مواد غذایی وارد نمیکند و برای حاملان نیز بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.