لیست ۱۰ شرکت برتر مواد غذایی در ایران

۱۰ شرکت برتر در زمینه‌ی مواد غذایی در ایران

یکی از بزرگترین صنعت‌ها در بین صنایع مختلف جهان، صنایع غذایی است که طرفداران زیادی هم دارد. از طرفی این صنعت چون با نیاز روزانه‌ی مردم در ارتباط است، معمولا با استقبال خوب کار‌آفرینان و تولید‌کنندگان هم رو به رو می‌شود. چند مورد از برترین این شرکت‌ها را بشناسید.

۱_شرکت زر‌‌ماکارون

تقریبا همه‌ی ما زر‌ماکارون را می‌شناسیم و بسته‌های ماکارونی شکل‌دار و ساده‌ی آن را در فروشگاه‌های مواد غذایی دیده و یا از آن استفاده کرده‌ایم.

شرکت صنعتی زر‌ماکارون در کردان کرج واقع شده و در ۲۲ اردیبهشت سال ۹۹ شخصیت حقوقی این شرکت به سهامی عام تغییر یافته است.

بر طبق اساسنامه، فعالیت اصلی این شرکت در زمینه‌ی “تهیه، تولید، بسته‌بندی، خرید و فروش انواع ماکارونی‌های ساده و فانتزی و محصولاتی چون رشته و لازانیاست.”

در حال حاضر بیشترین سهم بازار در زمینه‌ی تولید پاستا و ماکارونی در ایران متعلق به شرکت زر ماکارون است و بر اساس سند چشم انداز ۵ ساله، این شرکت قصد دارد که تا سال ۱۴۰۲ در این بازار سهم خود را به میزان ۷۰ درصد برساند.

بیشترین سهم پاستای ایران تولید زر ماکارون است که از این لحاظ این شرکت اختلاف زیادی با سایر رقبای خود دارد. از طرفی به دلیل اینکه زر ماکارون سیلوهای غلات خود را افزایش داده است، دارای بالاترین توان ذخیره‌سازی یک‌جا در کشور محسوب می‌شود. همچنین از آنجا که زر ماکارون ۵ خط تولید آرد راه اندازی کرده است، صاحب مقام اول در بیشترین ظرفیت تولید یک‌جای انواع آرد در ایران است.

۲_ شرکت لبنیاتی میهن

محصولات میهن دومین شرکت ما در این لیست است که همه‌ی ما نام این برند را روی محصولات لبنی و یا بستنی‌های مختلف دیده‌ایم. این شرکت در سال ۱۳۵۴ به وسیله‌ی ایوب پایداری راه‌اندازی شد. آقای پایداری در دوران نوجوانی با چرخ دستی بستنی می‌فروخت و از این راه تامین معاش می‌کرد. او با تلاش و پشتکار زیاد توانست کارگاه کوچک خود را به یکی از بزرگترین کارخانجات تولید محصولات لبنی و بستنی در کشور تبدیل کرده و برای بیش از ۱۱۰۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند. اکنون مساحت فضای تولیدی سرپوشیده‌ی این کارخانه به ۳۵۰ هزار متر مربع می‌رسد.

شرکت میهن به کمک زنجیره‌ی بزرگ توزیع در کشور توانست محصولات خود را در بیش از ۲۰۰ هزار فروشگاه و مغازه‌ی ایران به فروش برساند. این شرکت هم اکنون ۵۰ درصد سهم بازار شیر استرلیزه‌ی کشور و ۶۵ درصد سهم بستنی کشور را در اختیار خود دارد.

از آنجا که میهن در تولید محصولات خود از تکنولوژی و فناوری‌های روز و از بهترین و با‌کیفیت‌ترین مواد اولیه استفاده می‌کند، توانسته محصولات خود را به کشورهایی همچون عراق، افغانستان، پاکستان، مالزی، قطر، کویت، عمان ، روسیه و امارات متحده، هم صادر کند و اتفاقا این محصولات در این کشورها با استقبال خوبی هم از سوی مصرف‌کنندگان مواجه شده است.

۳_ شرکت صنایع غذایی بهروز نیک

شروع به کار صنایع غذایی بهروز نیک در سال ۱۳۵۶ بود. این کارخانه در کیلومتر ۱۵ جاده‌ی کرج قزوین واقع شده است. مساحت کل این شرکت صنایع غذایی حدود ۲۰ هزار متر مربع می‌باشد که سالن‌های تولیدی، ساختمان اداری، سردخانه‌ها، انبار و مرکز تحقیقات حدود ۵ هزار متر مربع آن را پوشش داده است.

هم اکنون تولیدات این شرکت شامل انواع سس، رب گوجه فرنگی، کنسرو‌ها، انواع شور و ترشی، آ‌بلیمو، انواع مربا و … است.

این شرکت در سال ۱۳۹۰ به سرمایه‌گذاران دیگر تولیدی واگذار شد و در سال ۱۳۹۱ مراحل انتقال مالکیت انجام گردید و گروه جدید هدایت و رهبری این مجموعه را به دست گرفتند.

۴_ شرکت مواد غذایی دلسا

شرکت دلسا در سال ۱۳۷۰ به منظور تولید محصولات غذایی بر پایه‌ی محصولات کشاورزی راه اندازی شد و در سال ۱۳۷۳ با اخذ پروانه‌ی بهره برداری فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمود.

شرکت صنایع غذایی دلسا با تولید انواع کنسرو‌جات فعالیت ۲۵ ساله‌ی مستمری در این حوزه داشته است و با بهره بردن از نیروهای جوان، متخصص و کار‌بلد به تولید فراورده‌های غذایی مشغول بوده و محصولات با‌کیفیتی را به مشتری عرضه نموده است.

 

۵_ شرکت مواد غذایی برتر

سال ۱۳۷۳ بود که شرکت تعاونی تولیدی نوید‌کاران تاسیس شد و به طور رسمی در سال ۱۳۷۵ شروع به فعالیت در زمینه‌ی تولید فرآورده های غذایی مختلف پرداخت. محصولات این شرکت با نام تجاری برتر در کارخانه‌ای مجهز تولید شده و برای فروش به دست مردم می‌رسند. ارائه‌ی محصولات بسیار متنوع بالغ بر ۵۰۰ کالای مختلف از نقاط مثبت این برند محسوب می‌شود. همین امر موجب شناخته شدن برند برتر به عنوان دارنده‌ی متنوع ترین سبد مواد غذایی با یک نام تجاری در کشور شده است.

برند برتر با تلاش جهت تولید محصولات با‌کیفیت و مطابق با استانداردهای ملی، موفق شده نشان استاندارد ملی ایران را برای برخی محصولات تولیدی خود دریافت نماید.

برتر در سال ۱۳۷۸ موفق شد نشان ستاره‌ی طلایی کیفیت را از بیست و چهارمین مجمع بین‌المللی کمپانی BID در ژنو سوئیس دریافت دارد. صنایع غذایی برتر همچنین مفتخر به دریافت جوایز و نشان‌های ملی و بین‌المللی دیگری نیز می‌باشد از جمله:

انتخاب شدن به عنوان تعاونی برتر ملی از سوی وزارت تعاون در سال ۱۳۹۴، دریافت نشان مدیریت سرآمد در صنایع غذایی

دریافت گواهینامه‌ی انتخاب اول مشتری در سال ۱۳۹۵ از آلمان.

به سراغ دیگر کار‌آفرینان موفق در زمینه ی  صنایع غذایی می‌رویم و این بار همراه با نام برند، نام کار‌آفرینان آن مجموعه را نیز بازگو می‌کنیم:

۶_ گروه صنعتی مدلل

خانواده‌ی مدلل کار‌آفرینانی از خطه‌ی کرمانشاه هستند که به عنوان پدر صنعت کرمانشاه هم شناخته می‌شوند. حدودا ۶۰ الی ۷۰ درصد روغن های خوراکی در ایران توسط این گروه صنعتی تامین می‌شود.

سیمان سمان غرب، آب معدنی دالاهو، و کارخانجات روغن نباتی نازگل به خانواده‌ی مدلل تعلق دارد که جواد مدلل و برادرش ناصر مدلل مدیریت آن را بر عهده دارند. دیگر اعضای این خانواده نیز مدیریت دیگر کارخانجات و مراکز صنعتی مدلل را عهده دارد هستند.

۷_ صنایع غذایی مهرام

صنایع غذایی مهرام برای همه‌ی ما نام آشناست و اکثرا این برند را با سس‌های خوشمزه‌اش می‌شناسیم.

کارخانه‌ی مهرام در سال ۱۳۴۹ توسط شاهرخ ظهیری، مردی ملایری تاسیس شد. آقای ظهیری در این‌باره می‌گوید: کارخانه‌ی مهرام را با یک میلیون تومان پول و ۱۳ کارگر و پرسنل ایجاد کرده‌ام. این کارخانه بعدها به جایی رسید که محصولاتش را اکثر مردم کشور خودمان مصرف نمودند و حتی به خارج از کشور هم صادر شدند. آقای ظهیری محصولات کارخانه‌ی مهرام را حتی به ایالات متحده نیز صادر کرد.

محصولات این کارخانه در اوایل تنها به شش محصول محدود می‌شد امروز اما بالغ بر ۷۲ نوع محصول تولید می‌کند. محصولاتی همانند انواع سس‌های سرد و گرم، چاشنی‌جات، ترشی‌جات، مربا‌جات و کنسرو‌های غیر‌گوشتی مطابق با بالاترین استانداردهای روز دنیا توسط این گروه صنعتی تولید و عرضه می‌شوند تا رضایت خاطر مشتری را جلب نمایند.

 

۸_ گروه صنعتی مینو

گروه صنعتی مینو در حال حاضر یکی از پر‌رونق‌ترین صنایع شکلات و شیرینی در ایران می‌باشد که تقریبا همه‌ی ما از دوران کودکی با کیک و بیسکوئیت‌های آن خاطره داریم و با طعم و مزه‌ی آنها آشنا هستیم.

این کارخانه که در خرمدره واقع شده در سال ۱۳۳۸ توسط مرحوم علی خسرو شاهی تاسیس شد و از آبان همان سال فعالیت رسمی خود را با تاسیس شرکت صنعتی پارس مینو شروع نمود.

مدیریت این کارخانه تا سال ۵۷ در دست علی خسرو‌شاهی بود و پس از انقلاب در اختیار سازمان صنایع ملی ایران قرار داده شد.

محصولات تولیدی این شرکت صنعتی هم اکنون شامل انواع شکلات، بیسکوئیت، دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور است.

گروه صنعتی مینو هم اکنون به صورت هلدینگ و تحت نظر شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان اداره می‌گردد که متشکل از ۱۲ شرکت حقوقی مستقل می‌باشد.

برند مینو در دهمین جشنواره‌ی ملی قهرمانان صنعت ایران در سال ۹۲ به عنوان یکی از صد برند برتر ایران شناخته شده است.

۹_ شرکت کاله

این شرکت لبنیاتی نام آشنا که محصولات لبنی مختلفی را نیز عرضه می‌کند و مرکز آن در آمل مازندران است، بزرگترین شرکت از مجموعه کمپانی سولیکو به شمار می‌آید. غلامعلی سلیمانی در سال ۶۹ شرکت کاله را در آمل تاسیس نمود.

محصولات این شرکت شامل شیر، پنیر، ماست، کره، دوغ می‌باشد که با کیفیت بالا و مطلوب به مشتری عرضه می‌شود و همین امر نام کاله را در زمره‌ی بهترین شرکتهای صنایع غذایی قرار داده است.

محصولات کاله به آمریکا نیز صادر شده و در شهرهای مختلفی همچون شیکاگو، بوستون، نیویورک، واشنگتن و … با استقبال خوب آمریکایی ها روبه رو گشته است.

۱۰_ ایستک

ایستک را با نام ماء‌الشعیر آن در ایران می‌شناسیم که کیفیت مطلوبی هم دارد. ایستک توسط شرکت‌های آرپانوش و خورشید زریوار تولید می گردد. برند ایستک متعلق به برادران روچنگ می‌باشد. این شرکت در سال ۱۳۸۲ در رشت( استان گیلان) شروع به تولید نمود و سپس کارخانه ی بعدی خود را در سنندج ( استان کردستان) راه اندازی کرد.

محصولات ایستک به ۳۱ کشور جهان از جمله انگلستان، آلمان، آمریکا، کانادا، ایتالیا و …. صادر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس