امگا۳ و کاهش خطر دیابت نوع ۲

مصرف منظم خوراکی‌های حاوی امگا ۳ با افزایش سطح این اسید چرب در بدن می‌تواند از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کند. دیابت نوع ۲ یکی از بیماری‌های متابولیکی است که در اثر ترشح ناکافی انسولین یا عدم‌ تاثیر انسولین در کنترل قند خون ایجاد می‌شود. 

از آنجا که سبک زندگی تاثیر جدی در بروز این بیماری دارد، اصلاح بسیاری از عادت های روزمره به‌خصوص تغذیه می‌تواند در پیشگیری و حتی بهبود آن موثر باشد. براساس مطالعاتی که در نشریه l’American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، افرادی که به مقدار کافی امگا۳ مصرف می‌کنند با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مواجه هستند. 

به گفته محققان، مصرف ماهی ساردین به‌عنوان یکی از بهترین منابع امگا ۳ به‌خصوص برای افراد بالای ۶۵ سال توصیه می‌شود و روش موثر در پیشگیری از دیابت نوع ۲ خواهد بود. البته مزیت این ماهی از آنجاست که علاوه بر امگا۳، منبع غنی از کلسیم، ویتامین D و بسیاری دیگر از ریزمغذی‌هایی است که حتی مکمل‌های غذایی نیز نمی‌توانند کاملا آنها را تامین کنند. البته دریافت کافی امگا۳، در کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی نیز نقش دارد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس