نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئولان سازمان اداره بنادر و دریانوردی دیدار کردند.

به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا با روند صید و صادرات آبزیان در هرمزگان و فعالیت های شیلاتی استان از جمله صنایع شیلاتی، محدوده و توزیع صید در مناطق مختلف و نظارت بر آنها آشنا شدند.

مدیرکل شیلات هرمزگان همچنین در حاشیه بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان در استان گفت: شیلات این استان به عنوان یک استان کامل از لحاظ شیلاتی، گام های محکمی در رابطه با صادرات آبزیان برداشته است.

پرویز محبی افزود: صید افزون بر۲۲۰ هزار تن در سال از انواع آبزیان، وجود ۷۲ تعاونی صیادی فعال، ۲۲بندر صیادی، ۳۹ مرکز تخلیه صید و پوشش نوار ساحلی و آبهای استان توسط پایگاه های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان تنها بخشی از ظرفیت های شیلات در حوزه صید و صیادی است.

وی بیان داشت: هم اکنون ۳۰ هزار خانوار در هرمزگان از طریق فعالیت های شیلاتی و صید و صیادی امرار معاش می کنند که این امر یک پنجم جمعیت استان را شامل می شود.

مدیرکل شیلات هرمزگان اظهارکرد: مجموعه شیلات استان علاوه بر کنترل و نظارت بر بنادر صیادی در بحث کیفی، نظارت بر شناورها در صیدگاه ها و بنادر صیادی، بر گونه های صید شده، ابزار و ادوات صید، رعایت محدوده صیدگاه و رعایت فصول ممنوعیت صید برخی گونه های حساس نظارت دارد.

محبی خاطرنشان کرد: امروز شاهد فعالیت صید و صیادی شناورهای سنتی قایق و لنج تا شناورهای صنعتی در آبهای داخلی و در آبهای بین المللی هستیم.

هرمزگان حدود ۳۰ هزار صیاد و ۲۲ بندر صیادی دارد که ۱۲ بندر آن به تعاونی های صیادی و بخش خصوصی واگذار شده است.
استان ۷۵۰ هزار نفری هرمزگان در طول یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی تمام فعالیت های صید و صیادی را از شرق تا غرب تحت پوشش دارد.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

اخبار قبل و بعد
اخبار مرتبط

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد