عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: تامین آهن مورد نیاز بدن جهت خونسازی و تقویت نیروی دفاعی بدن بسیار ضروری می باشد. تخم مرغ، ماهی و گوشت قرمز که بطور کامل پخته شود میتواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند و البته غلات و حبوبات، کلم قمری و انواع مغزها نیز منابع غنی آهن هستند.
کریمی تفرشی گفت: ضمن اینکه جهت تامین میزان کافی ویتامین ها بویژه ویتامین C روزانه حداقل یک عدد پرتقال، یا دوعدد نارنگی و یا لیموترش و یا گریپ فروت و سیزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید. ویتامین C نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی و مقاوم سازی بدن داشته و با توجه به اینکه یک آنتی اکسیدان طبیعی است با خنثی کردن رادیکالهای آزاد بدن به سیستم ایمنی کمک کرده و نیز با افزایش تولید گلبولهای سفید خون، فرآیند مبارزه با عفونت را تقویت میکند.وی خاطر نشان کرد: مصرف خانواده کلم، پیاز خام بنفش و پیازچه در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید و موثر است. مصرف روزانه کدوحلوایی و هویج می تواند از ورود ویروس به بدن جلوگیری کند. تا حد ممکن از مصرف غذاهای کنسروی، منجمد، سوسیس و کالباس خودداری نمایید. فراموش نشود که استرس و فشارهای روحی و عصبی عامل جدی در گسترش این بیماری و کاهش سطح ایمنی بدن است.