میوه کیوی بمب مواد مغذی و پروتئین هاست. این میوه دارای مقادیر زیادی ویتامین های C ، اسیدفولیک گروه B و ویتامین A همچنین املاح معدنی نظیر پتاسیم ، فسفر ، کلسیم ، منیزیم ، روی ، کلر و سدیم است. به همین دلیل شایسته است در سبد غذایی روزانه افراد قرار گیرد.
کیوی سرشار از مواد آنتی اکسیدان طبیعی است که از آسیب رادیکال های آزاد به بافت ها جلوگیری می کند و نرخ ابتلا به بیماری هایی نظیر تصلب شرائین ( سختی دیواره رگ ها) ، سکته های مغزی و قلبی را به میزان زیادی کاهش می دهد.
پژوهشگران معتقدند که فراوانی مواد مغذی در کیوی حتی از سیب و پرتقال هم بیشتر است. وجود املاح معدنی نظیر پتاسیم ، کلسیم و فسفر علاوه بر تعدیل فشارخون باعث کاهش LDL خون می شود.
مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است که دیابتی هایی که به شکل مرتب از مواد غذایی حاوی ویتامین C نظیر کیوی استفاده میکنند میزان کلسترول پایین تری دارند.
میزان زیاد ویتامین C و گلوتایتون در این میوه سبب می شود که کیوی خاصیت ضدعفونی کننده داشته باشد و در درمان بیماری هایی نظیر سرماخوردگی ، عفونت های ریوی و…. بسیار سودمند است.
به گفته پزشکان مصرف روزانه دو عدد کیوی مفیدتر از مصرف روزانه یک عدد آسپرین برای بیماران قلبی یا پیشگیری از حملات قلبی است. کیوی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی و فیبر زیاد یبوست را برطرف میکند.
این میوه با طعم ترش و شیرین ، میزان ادرار را افزایش می دهد و سبب کاهش وزن می شود. از این رو محققان به افرادی که رژیم غذایی کاهش وزن دارند توصیه میکنند مصرف کیوی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
کیوی با دارا بودن ویتامین C و ویتامین A از بروز خشکی پوست پیشگیری می کند .چرا که این ویتامین ها در ساخت پروتئین های پوست (کلاژن و الاستین ) که به حفظ آب بافت ها کمک میکنند نقش دارد.
کیوی سرشار از مواد آنتی اکسیدان طبیعی است که از آسیب رادیکال های آزاد به بافت ها جلوگیری می کند و نرخ ابتلا به بیماری هایی نظیر تصلب شرائین ( سختی دیواره رگ ها) ، سکته های مغزی و قلبی را به میزان زیادی کاهش می دهد.
پژوهشگران معتقدند که فراوانی مواد مغذی در کیوی حتی از سیب و پرتقال هم بیشتر است. وجود املاح معدنی نظیر پتاسیم ، کلسیم و فسفر علاوه بر تعدیل فشارخون باعث کاهش LDL خون می شود.
مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است که دیابتی هایی که به شکل مرتب از مواد غذایی حاوی ویتامین C نظیر کیوی استفاده میکنند میزان کلسترول پایین تری دارند.
میزان زیاد ویتامین C و گلوتایتون در این میوه سبب می شود که کیوی خاصیت ضدعفونی کننده داشته باشد و در درمان بیماری هایی نظیر سرماخوردگی ، عفونت های ریوی و…. بسیار سودمند است.
به گفته پزشکان مصرف روزانه دو عدد کیوی مفیدتر از مصرف روزانه یک عدد آسپرین برای بیماران قلبی یا پیشگیری از حملات قلبی است. کیوی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی و فیبر زیاد یبوست را برطرف میکند.
این میوه با طعم ترش و شیرین ، میزان ادرار را افزایش می دهد و سبب کاهش وزن می شود. از این رو محققان به افرادی که رژیم غذایی کاهش وزن دارند توصیه میکنند مصرف کیوی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
کیوی با دارا بودن ویتامین C و ویتامین A از بروز خشکی پوست پیشگیری می کند .چرا که این ویتامین ها در ساخت پروتئین های پوست (کلاژن و الاستین ) که به حفظ آب بافت ها کمک میکنند نقش دارد.
در باروری مردان تاثیر دارد از این رو مصرف آن را به مردانی که مشکلات باروری دارند توصیه می کنیم. کیوی مواد آنتی اکسیدان قوی دارد و سیستم محافظتی بدن را تقویت کرده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
همچنین همان طور که می دانید سیگاری ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند زیرا مواد سمی مخصوصا رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد. بنابراین سیگاری ها حدودا باید ۴۰درصد ویتامین C بیشتر ( چیزی حدود ۱۰۰ میلی گرم در روز) مصرف کنند که این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی تامین می شود.
البته کسانی که زنجیر وار سیگار می کشند نیاز به ویتامین C بسیار بیشتری دارند. اما هیچ کدام از این ویتامین ها و مواد معدنی ضرری را که سیگار کشیدن برای قلب ، مجاری عروقی ، ریه و سایر اندام های بدن دارد جبران نمی کنند.
کیوی دارای آنزیم هایی است که پروتئین ها را تجزیه می کند. البته این آنزیم ها در معده و به وسیله اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی می شود و آنزیم های کیوی میتوانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات کوچک تری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده را آسان تر می کند.
مصرف موز و کیوی در پیشگیری و درمان بیماری سنگ کلیه موثر است.
محققان می گویند کیوی قرمز رنگ حاوی مقادیر زیادی مواد آنتی اکسیدان است و میتواند انسان را در مقابل بیماری های قلب و عروق و سرطان محافظت کند.
گروهی از محققان ایتالیایی و نیوزیلندی می گویند نوعی کیوی که به تازگی پرورش داده شده قرمز رنگ و حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین (رنگ دهنده) است که خواص ضداکسیدان قوی دارد و از بروز سرطان ها جلوگیری می کند.
همچنین همان طور که می دانید سیگاری ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند زیرا مواد سمی مخصوصا رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد. بنابراین سیگاری ها حدودا باید ۴۰درصد ویتامین C بیشتر ( چیزی حدود ۱۰۰ میلی گرم در روز) مصرف کنند که این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی تامین می شود.
البته کسانی که زنجیر وار سیگار می کشند نیاز به ویتامین C بسیار بیشتری دارند. اما هیچ کدام از این ویتامین ها و مواد معدنی ضرری را که سیگار کشیدن برای قلب ، مجاری عروقی ، ریه و سایر اندام های بدن دارد جبران نمی کنند.
کیوی دارای آنزیم هایی است که پروتئین ها را تجزیه می کند. البته این آنزیم ها در معده و به وسیله اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی می شود و آنزیم های کیوی میتوانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات کوچک تری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده را آسان تر می کند.
مصرف موز و کیوی در پیشگیری و درمان بیماری سنگ کلیه موثر است.
محققان می گویند کیوی قرمز رنگ حاوی مقادیر زیادی مواد آنتی اکسیدان است و میتواند انسان را در مقابل بیماری های قلب و عروق و سرطان محافظت کند.
گروهی از محققان ایتالیایی و نیوزیلندی می گویند نوعی کیوی که به تازگی پرورش داده شده قرمز رنگ و حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین (رنگ دهنده) است که خواص ضداکسیدان قوی دارد و از بروز سرطان ها جلوگیری می کند.